Windows 10 telepítés és aktiválás

Hordozható USB adathordozó létrehozása

Windows 10 telepítés USB meghajtóról.

 1. Töltse le a Media Creation Toolst: INNEN
 2. Helyezze be a számítógépbe, vagy laptopba a telepítéshez használni kívánt USB-adathordozót. Az adathordozónak legalább 8GB nagyságúnak kell lennie (bár a rendszer 4 GB-t fog feltüntetni, a Microsoft is alátámasztja, hogy nagyobb fájlról van szó) és győződjön meg róla, hogy tudja, melyik meghajtó tartozik hozzá (D, E, F stb.) Válassza a Telepítési adathordozó létrehozása másik PC-hez pontot, majd kattintson a Tovább gombra.
 3. Most válassza ki a nyelvet, a bitszámot valamint a megfelelő Windows verziót és kattintson a Next gombra.
 4. Most el kell döntenie, hogy telepítési adathordozót szeretne létrehozni, vagy csak egy ISO fájlt töltene le. Az USB flash meghajtólétrehozásához válassza az USB flash meghajtó opciót, és kattintson a Tovább gombra.
 5. A következő képernyőn megkérjük, hogy válassza ki a használni kívánt USB-meghajtót. Válassza ki a megfelelő cserélhető meghajtót, majd kattintson a Tovább gombra.
 6. Ezután a Media Creation Tool megkezdi a Windows 10 letöltését a PC-re.Miután letöltötte az eszközt, a Windows 10 az USB-meghajtóra helyezi. Miután ez megtörtént, a meghajtó kész lesz. Kattintson a Befejezés gombra, hagyja az eszközt tisztítani és húzza ki az USB-meghajtót.
 7. Most kapcsolja ki azt a számítógépet, amelyen a Windows 10-et telepíteni kívánja. Csatlakoztassa a korábban létrehozott USB-meghajtót a számítógépbe, majd kapcsolja be. A telepítési folyamatnak automatikusan el kell indulnia. Ha a folyamat nem indul el automatikusan, BIOS-on keresztül kell telepítenie az operációs rendszert – lásd az alábbi útmutatót, hogy megtudja, hogyan.

 

Választható: A Windows 10 telepítés BIOS-on keresztül

Megjegyzés: Ezt csak akkor végezze el, ha Ön haladó felhasználó, ha nem tudja, hogy mit tegyen, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, hogy segítsen.

Indítsa el a számítógépet, és nyomja meg az ESC / F1 / F2 / F8 / F10 / F12 billentyűt (próbálja ki, hogy melyik működik, a helyes billentyűzeti gomb minden rendszer esetében eltérő) az indítási képernyő alatt. Megjelenik egy BIOS menü.

 1. Válassza ki a BIOS beállítását. Megjelenik a BIOS beállítási segédprogram oldala.
 2. A nyílbillentyűkkel válassza ki a BOOT fület. A rendszereszközök prioritás szerint jelennek meg.
 3. Ha a CD vagy DVD meghajtó számára elsőbbséget akar adni, a merevlemezzel szemben, helyezze azt az indítási sorrend listán az első helyre.
 4. Ha az USB-adathordozó számára elsőbbséget akar adni a merevlemezzel szemben, az alábbiakat kell tennie:
  1. Helyezze a merevlemezt az indítási sorrend lista első helyére.
  2. Bõvítse a merevlemez-meghajtót az összes merevlemez meghajtó megjelenítéséhez.
  3. Helyezze az USB eszközt a merevlemezek listájának elejére.
  4. Most mentsen egyet majd lépjen ki a BIOS beállítási Kövesse annak lépéseit.

 

Internetes aktiválás

A Windows aktiválásának legegyszerűbb módja az interneten keresztüli aktiválás.

Kövesse az alábbi lépéseket a Windows internetes aktiválásához:

 1. Kattintson Start Menüre az asztalán, majd válassza ki a Beállításokat  (középső ikon, bal alsó sarokban).
 2. Válassza ki előbb a Frissítés & Biztonság opciót  majd az Aktiválás opcióját (lásd az alábbi képen).
 3. Keresse ki a ‘Másik termékkulcs megadása’ opciót, majd kattintson rá.  Megjelenik egy ablak, amely kérni fogja a termékkulcs megadását.
 4. Adja meg a tőlünk megrendelt termékkulcsot, majd kattintson a Tovább gombra és kövesse a telepítő instrukcióit.

 

Videók

 

Önnek nincs még Windows 10 a gépén?
Vagy csak az aktiválatlan verzióját használja, de abban bizonyos funkciók le vannak tiltva és idegesítő üzeneteket dobál fel a rendszer?