Microsoft Office Pro Plus 2019

7 899 Ft

Amit fontos tudni
 • Egyszeri vásárlás, 1 PC-re
 • Nincs fizikai termék, csak termékkulcs
 • Útmutató és termékkulcs a vásárlás utáni email-ben
 • A Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook, illetve a Publisher és az Access klasszikus 2019-es verziója
 • Több nyelvű
Rendszerkövetelmények
 • Internetelérés
 • Saját Microsfot fiók
 • Operációs rendszer: Windows 10
 • Processzor: 1,6 GHz-es, 2 magos
 • Memória: Legalább 2 GB RAM (4G 64 bites verzió esetén)
 • Merevlemez: legalább 4 GB tárhely
 • Kijelző: Legalább 1280×800 képpont felbontás

 

Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Az Office 2019 Professional Plus egy nagyon hasznos, haladó szintű irodai segédeszköz. A segítségével minden eddiginél könnyebben és hatékonyabban kezelheti és végezheti el mindennapi teendőit. Élvezze ki a különböző új vagy épp továbbfejlesztett funkció előnyeit: az intuitív dizájnt, a könnyen kezelhető fordító és szerkesztő eszközöket. Továbbá a Windows Right Managment Services for Windows Server, az Exchange Data Loss Prevention valamint sok egyéb hasznos funkció most még jobban integrálva van az Office-ba.

FONTOS: A Microsoft Office 2019 termékek csak Windows 10-n működnek! Nem rendelkezik Windos 10-el még? Vessen egy pillantást Office 2016 ajánlatunkra - ez a csomag kompatibilis a Windows régebbi verzióival is.

A Word 2019 rengeteg új funkciót, sablont, segédeszközt tartalmaz, amelyek segítségével se perc alatt jól kinéző, strukturált dokumentumokat hozhat létre. A fejlesztett nyelvtani hibafelismerő technológia, valamint a Microsoft Translator eszköz remek segítséget nyújt az íráshoz, így a dokumentumai mindig bemutatásra készek lesznek, függetlenül attól, hogy milyen nyelven ír. Ezentúl ráadásul összetett egyenleteket is kiszámolhat a dokumentumaiban, az új, beépített LaTeX matematikai feladatmegoldó funkció segítségével!

Az Excel 2019 segítségével könnyedén tud egyszerre nagy mennyiségű adattal dolgozni. Hozzon létre a táblázatokat a sablonok alapján és hozzon létre adataiból átlátható dokumentumokat. Az Excel 2019 az alábbi új és hasznos funkciókat tartalmazza: térképes táblázatok, melyekkel össze tudja hasonlítani különböző földrajzi régiók értékeit és kategóriáit; Skálázható Vektorgrafikák, tölcsér diagrammok, amelyekkel egy adott folyamat különböző stádiumában mért értékeit tudja összehasonlítani, valamint a ‘Tintaegyenlet funkció, melynek köszönhetően komplex matematikai műveleteket végezhet el - és még sok minden más!

Használjon PowerPoint 2019-t lenyűgöző és profin kinéző fényképes prezentációk, üzleti tervek, ötletek vagy riportok bemutatására. Egészítse ki előadását lenyűgöző dizájnnal és animációkkal, a PowerPoint Morph funkcióval, mozgóképes vagy 3D-s modellekkel és egyéb olyan elemekkel, amelyekkel elvarázsolhatja barátait vagy üzletfeleit. Mindemellett az új PowerPoint Zoom funkcióval, már lehetősége van nem-lineáris előadás prezentációra is - ezentúl már különböző interaktív szlájdokat hozhat létre, amelyek friss és modern küllemet kölcsönöznek prezentációjának!

A Publisher 2019 segítségével a legkülönbözőbb típusú, személyre szabott és professzionálisan kinéző publikációkat tudja könnyedén létrehozni. Legyen szó marketinges vagy saleses, hírlevélről, nyomdai vagy épp webes publikációról, a Publisher segítségével könnyedén és gyorsan elérheti a legjobb eredményt.

Az Outlook 2019 a legjobb program e-mailek, névjegyek, feladatok, valamint személyes és csoportos naptárak kezelésére illetve nyomon követésére. A program tartalmazza a már rég beépített funkciókat, valamint sok, a hatékony munkát elősegítő új funkciót. Az egyik legfőbb újdonság az ún. Focused Inbox funkció, amelynek köszönhetően fel tudja osztani a bejövő leveleit, s a Focused jelzés alá kerülnek be a legfontosabb e-mailjei, s Other jelzés alá pedig a kevésbé fontos üzenetek. Emellett könnyebben tudja megnézni, hogy a kollégái mit válaszoltak egy, az Outlookon keresztül megszervezett meetingre, valamint @ segítségével taggelhet személyeket az e-mailekben vagy kijelölhet egy időpontot, s időzónákon átívelően hozhat létre meetingeket.

Hozzon létre adatbázisokat az Access 2019 segítségével, még ha Ön nem is adatbázis-szakértő, vagy épp semmit nem tud a kód írásról! Ez a hatékony menedzsment-rendszer lehetővé teszi, hogy hatalmas mennyiségű adatot könnyedén elemezzen, összegezzen valamint prezentáljon. A legfrissebb verzió rengeteg továbbfejlesztett eszközt és funkciót tartalmaz. A Large Number adattípus nem-pénzügyi, számszerű értékek tárolását teszi lehetővé (s egyúttal kompatibilis az SQL_BIGINT adattípussal ODBC-ben). Ezeknek az adattípusoknak köszönhetően, az óriási számadatokat is sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudja kiszámolni és feldolgozni. Mindemellett az új diagrammoknak is hasznát veheti, amelyek támogatják a dBase vagy Property Sheet használatát!

A Microsoft Skype for Business egy jól ismert kommunikációs platform, amely segítségével könnyedén és hatékonyan kommunikálhat bárkivel, gyakorlatilag az egész világon. A programon keresztül chatelhet vagy audió és videóhívásokat, fájlcseréket, csoportos megbeszéléséket, konferenciákat bonyolíthat le. A Skype rengeteg időt és pénzt spórol meg Önnek, főleg ha az együttműködő munkatársai közül valaki mondjuk az irodán kívülről dolgozik!

A OneNote alkalmazás nem része az Office 2019 csomagnak, helyette a OneNote for Windows változat elérhető, amelyet a Windows 10 automatikusan tartalmaz.