Kaspersky Total Security 2020

7 499 Ft19 479 Ft

Amit fontos tudni
 • Nincs fizikai termék, csak termékkulcs
 • Útmutató és termékkulcs a vásárlás utáni email-ben
 • Frissíthető, eredeti kiadás
MIÉRT EZ?
 • Alacsony erőforrás igény
 • “A Kaspersky Total Security 2019 2019 Októberében 99, szeptemberben 99,5, augusztusban pedig 100 százalékos blokkolási eredménnyel zárta az AV-Comparatives valós körülményeket vizsgáló real-word tesztjét úgy, hogy közben egyetlen egy téves riasztást sem produkált.”
 • “Hasonló jó eredményeket ért el az AV-Test.org mérésén a friss védelem, ahol maximális pontszámmal zárt, az SE Labs legutóbbi, július és szeptember közötti mérésein pedig a legjobbnak bizonyult, és a Virus Bulletin díját is kiérdemelte. Vagyis a független mérések alapján jelenleg az egyik legjobb, ha nem a legjobb kártevővédelemmel rendelkezik.”
Gépigény:
 • Processzor: minimum 1Ghz
 • Memória: Windows: 1 GB (32 bit), 2 GB (64 bit), Mac: 2 GB
 • Tárhely: Windows: 1500 MB, Mac: 1 920 MB

 

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , ,

A Kaspersky Total Security 2020 a Kaspersky Labs népszerű biztonsági csomagjának legújabb verziója. A számos fejlesztésnek, új funkcióknak és az optimalizált valós idejű vírusvédelemnek köszönhetően a felhasználók optimális védelmet kapnak a vírusok, a trójai és zsarolóprogramok, a levélszemét, az online csalások és a kémprogramok ellen. A szoftver azonnal felismeri a kártevőket, amelyeket ugyanilyen gyorsan blokkol és töröl.A Kaspersky Total Security nemcsak az asztali számítógépeket és a laptopokat védi az internetes fenyegetésektől, de a Mac-eket, valamint az Android és iOS operációs rendszereket futtató mobileszközöket is.

Felhővédelem - biztonság a közösségi intelligencia révén

A Kaspersky Lab víruskeresője a rendszeres online frissítések révén mindig naprakész vírusdefiníciónak köszönhetően felismeri a potenciálisan rosszindulatú betolakodókat. A Kaspersky Total Security 2020 szoftvert megvásárló felhasználók emellé felhőtámogatású védelmet is kapnak.

A felhőtámogatás segítségével az újonnan felfedezett kártevők gyorsan átkerülnek egy központi adatbázisba, ahol elemzés és feldolgozás után a megszerzett ismeretek az összes többi felhasználó számára is elérhetővé válnak. Ezáltal a veszélyek sokkal gyorsabban felismerhetők. A biztonsági csomagot szintén felhőtámogatású spamszűrők, adathalászat és biztonsági rés kiaknázása elleni védelem, valamint az úgynevezett ZETA Shield mélykenner egészíti ki, amely még a jól elrejtett rosszindulatú programokat is felismeri.

A Kaspersky Total Security 2020 segítségével biztonságos az online vásárlás és fizetés

Az adatok és a pénz az internetes bűnözők legkedveltebb célpontjai az interneten. A Kaspersky Labs biztonsági szoftvere azonban hatékonyan felfegyverzi a felhasználókat a PIN-kódok, jelszavak, TAN-ok és hitelkártya-információk védelme érdekében. Ez a vállalatok szempontjából is döntő fontosságú, hiszen náluk a potenciális károk mértéke nagyobb léptékű.

A „Safe Money” nevű technológia automatikusan felismeri, hogy egy bank vagy egy online áruház oldala érvényes SSL tanúsítvánnyal rendelkezik-e. Ezen felül a „virtuális” billentyűzet gondoskodik az érzékeny adatok begépelésekor a billentyűzet megfelelő árnyékolásáról.A billentyűfigyelők (keyloggers), amelyek a jelszavak ellopásához rögzítik a lenyomott billentyűket, a Kaspersky Total Security 2020 használatával hatékonyan blokkolhatók.

A Kaspersky Total Security 2020 további funkciói
 • Webkamera-védelem: a szoftver aktívan tájékoztatja a felhasználókat, amikor egy program megpróbál hozzáférni a belső vagy külső webkamerához, illetve a csatlakoztatott mikrofonhoz. A titkos kémtámadások így megbízható módon kivédhetők.
 • Zsarolás elleni védelem: a Kaspersky Total Security két fronton is megküzd a zsarolóvírusokkal. Még az sem jelent jelent problémát, ha a valós idejű védelem túl későn fedezi fel a betolakodót. A szoftver rendszeresen készít biztonsági másolatot, amellyel az elrabolt adatok könnyen helyreállíthatók.
 • -Adattitkosítás és jelszókezelő: a felhasználók hatékonyan titkosíthatják érzékeny adataikat a szoftverrel. A jelszókezelőnek köszönhetően a hozzáférési adatok több eszközön generálhatók, tárolhatók és szinkronizálhatók.
 • VPN-védelem: a felhasználók biztonságosan és névtelenül szörfözhetnek az interneten a Kaspersky Secure Connection segédprogrammal. Ehhez naponta 300 MB adatforgalom áll rendelkezésükre, ami a legtöbb naponta használt alkalmazáshoz elegendő.
 • Átfogó szülői felügyelet: ez a funkció nem csak a megkérdőjelezhető tartalommal rendelkező webhelyek elérését blokkolja. Ugyanilyen praktikus funkciója a gyerekek által begépelt érzékeny adatok automatikus blokkolása, a Messengeren keresztül bonyolított adatforgalom figyelése, valamint a számítógépek és okostelefonok ideiglenes korlátozásának lehetősége.