Bitdefender Total Security

8 799 Ft26 799 Ft

Amit fontos tudni
  • Nincs fizikai termék, csak termékkulcs
  • Útmutató és termékkulcs a vásárlás utáni email-ben
  • Frissíthető, eredeti kiadás
MIÉRT EZ?
  • Alacsony erőforrás igény
  • Széles körűen testre szabható beállítások
  • 2019 Februári AV-Comparatives kiemelkedő termék díj nyertese
Gépigény:
  • Processzor: minimum 1Ghz
  • Memória: Windows: 1 GB (32 bit), 2 GB (64 bit), Mac: 2 GB
  • Tárhely: Windows: 1500 MB, Mac: 1 920 MB

 

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Teljes körű védelem.
Csak végezd a dolgod. A biztonságról a Bitdefender gondoskodik. Fejlett fenyegetések elleni védelem
✓ Többrétegű zsarolóvírus (ransomware) elleni védelem
✓ Anti-phishing
✓ Anti-fraud
✓ Biztonságos böngészés
✓ Helyreállító mód
✓ Biztonságos online bankolás
✓ Fájlmegsemmesítő
✓ Közösségi hálózati védelem
✓ Jelszómenedzsment
✓ Sérülékenységek felderítése

Miután bekapcsoltad, az Autopilot magától gondoskodik a teljes kiberbiztonságról. Automatikusan hoz optimális döntéseket anélkül, hogy felugró ablakokon keresztül kérdezgetne. Nincs külön telepítés, nincs külön konfiguráció. Csak bekapcsolod, és működik. Bitdefender Photon. Az innovatív, kizárólag a Bitdefender antivírusban található Photon technológia adaptálódik a futtató hardveres és szoftveres környezethez, így képes erőforrásokat spórolni, aminek köszönhetően nem lassítja le a gépet és gyorsan végzi a dolgát.

Végre egy antivírus, ami nem teszi használhatatlanná a géped. Globális védelmi háló. A munka nehéz része a felhőben kerül elvégzésre, aminek köszönhetően közel nulla kihatással rendelkezik a gépre. Ez azt jelenti, hogy a rendszer sebessége és performanciája változatlan marad.

A fájljaid továbbra is biztonságban vannak, azok nem kerülnek felküldésre és tárolásra a felhőbe. Biztonságban a zsarolóvírusoktól.
Az érzékeny és értékes állományokat, fájlokat többrétegű védelem alá helyezheted, így azok biztonságban lesznek a különböző kártékony titkosító vírusoktól. Közösségi hálózati védelem.

Maradj biztonságban a közösségi hálókon is. A Facebook, Twitter, Pinterest és más közösségi hálózatokon terjedő kártékony linkek és hivatkozások komoly biztonsági kockázatot jelentenek, a Bitdefender rendszere kiszűri ezeket. Biztonságos jelszószéf. Tudd biztonságban az érzékeny információidat (jelszavak, bankkártya adatok, stb. ) egy virtuális széfben. Ha szükséged van rájuk bármikor hozzáférhetsz ezekhez, a böngésződben pedig automatikusan ki is tölti a rendszer a beviteli mezőket. Jó. Jobb. Legjobb.