Most már nem csak számítógép szerviz és weblap készítés vehető igénybe, hanem a hétköznapi igényekhez válogatott legjobb szoftvereket kínálom vásárlásra, igen csak nyomott áron.

Ennek az egyik oka, hogy jelenleg itthon Magyarországon jogtiszta szoftverhez elképesztően körülményes jó áron hozzájutni, aki nem hiszi nézzen szét a Google távcsövével és tapasztalja meg maga.
Nem nagy a kínálat, de nem is a mennyiségen volt a válogatásoknál a szempont, inkább a programok szükségessége és minősége, valamint a jogtisztaság. Éppen ezért, ki lett válogatva a jelenlegi 2 legjobb vírusirtó és biztonsági szoftver (Kaspersky, Bitdefender), az egyik legjobb illesztőprogram kezelő és természetesen a Windows 10 Home és Pro, mint alap kellék, az Office-ról nem is beszélve.

Ezek mind, elengedhetetlenek a hétköznapi életben is, időt és kényelmetlenségek sorát spórolják meg az embernek, éppen ezért személy szerint azt gondolom megéri rájuk fordítani ezt az amúgy is nyomott összeget, de ezek az Én gondolataim, mindenki kezelje őket úgy, ahogy jól esik.